Advies

Marketingcommunicatie advies

Wij helpen organisaties in de zorgsector om hun doelen te bereiken door middel van marketingcommunicatie advies. Goede marketing- communicatie draagt bij aan een goede relatie met de diverse doelgroepen en het profileren van uw organisatie. Ook draag het bij aan het creëren van een positieve imago, wat zeker in de zorgsector cruciaal is.

Wij helpen u om uw boodschap over te brengen, door de doelgroep te segmenteren, de boodschap aantrekkelijk te verpakken en de juiste kanalen te gebruiken.

Client reis optimalisatie

Bent u benieuwd hoe uw cliënt uw zorgverlening werkelijk ervaart? Neem dan ook de stap om de belevingswereld van uw cliënt te laten onderzoeken. Vergroot de beleving van uw patiënten door de cliënt reis te laten inventariseren en optimaliseren.

Positionering

Een goede positionering is de basis van elke marketing- communicatie strategie. Welke ontwikkelingen zijn er gaande in uw vakgebied? Wat zijn uw sterktes en zwaktes? Hoe onderscheid u zich van uw concurrenten? Allemaal relevante vragen die wij samen met u kunnen beantwoorden. In één dag maken we samen met u de route naar een toekomstbestendige marktpositie.