Flyers

Uw doelgroep effectief bereiken

Flyeren is een effectieve manier om uw doelgroep te bereiken. Ondanks de veranderingen in de manier hoe we boodschappen verspreiden, door bijvoorbeeld online mogelijkheden, is het vertrouwen in traditionele verspreiding niet aangetast. Een flyer op de juiste manier opgemaakt is een sterk middel om uw boodschap over te brengen. Een flyer campagne gecombineerd met social media en internet vergroot de kans om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Op deze manier versterken de verschillende kanalen elkaar.

Opmaak

Wij zorgen ervoor dat uw reclameflyer of folder professioneel vorm gegeven wordt. Hierdoor komt uw boodschap beter over. Door een goede en duidelijke boodschap met een opvallend design zorgen wij ervoor dat u eruit springt. Ervoor zorgen dat de doelgroep  je merk of naam herkent is belangrijk. De herkenbaarheid van het merk, logo en het bedrijf zorgt ervoor dat de doelgroep u eerder vertrouwt.

Verspreiding

U geeft bij ons aan welk formaat u wilt voor uw nieuwe flyer of folder en geeft uw verspreidingsgebied op. Nu hoeft u alleen nog maar een bezorgdatum door te geven en uw nieuwe flyer of folder wordt keurig verspreid. Geregeld in 3 stappen.

Meer informatie? info@zorgmarker.nl