Over ons

Zorgmarker is een full-service marketingbureau gespecialiseerd in de zorgsector. Door middel van verschillende diensten helpen we bedrijven in de zorgsector om zich te ‘markeren’ ofwel te laten opvallen! Zorgmarker is er voor alle organisaties in de zorgsector, van verloskundigenpraktijk tot kraamzorginstelling en van huisartsenpraktijk tot ziekenhuis.

Ontstaan

Zorgmarker is ontstaan vanuit een samenwerking van twee marketingbureaus (Comceptum & Reus). Samen zagen we in dat de uitdagingen op het gebied van marketing in de zorgsector verschillen met de uitdagingen van bedrijven in andere sectoren. Om zorgorganisaties optimaal te kunnen bedienen hebben we onze expertise in zorgmarketing gebundeld en het bedrijf Zorgmarker opgericht.

Uw marketing onze zorg

Met onze expertise in marketing, reclame en communicatie en onze ervaring in de zorgsector willen we partijen in de zorgsector optimaal ondersteunen in het behalen van hun doelen. We willen onze klanten ontzorgen zodat u als zorgprofessional zich volledig kan focussen op uw vak.