Zwangerschapmap

De zwangerschap map is een product dat speciaal ontwikkeld is voor verloskundige praktijken. Het is een bewaar/informatiemap die elk zwanger stel na de intake ontvangt. In de map kunnen praktische zaken verwerkt worden, zoals een afsprakenlijst, bel informatie en een zorgpad voor de controles. Wanneer cliënten losse documenten ontvangen kunnen deze ook bewaard worden in de map.

Voor de cliënt en voor jouw als verloskundige is het handig dat alle informatie en documenten gebundeld is. Zo heb je altijd alles bij de hand. Naast het praktische voordeel heeft de map ook marketing voordelen. De map wordt in de huisstijl van uw praktijk opgemaakt en er is voldoende ruimte voor extra marketing uitingen.

Kosteloos aangeboden

Zorgmarker biedt de zwangerschap map kosteloos aan! De zwangerschap map wordt namelijk gefinancierd door middel van de verkoop van advertentie ruimtes. De advertentie ruimtes worden (door ons) aangeboden aan bedrijven die er baat bij hebben om bij zwangere stellen onder de aandacht te komen. Bijvoorbeeld: kraamzorginstellingen, lactatiekundige praktijken en bekken-fysiotherapeuten.

Opgemaakt volgens uw wens

De invulling van de map en de advertentieruimtes gebeurt altijd in samenspraak met de verloskundige praktijk! Heb je een specifieke boodschap die je wilt uitdragen naar je cliënten? Of vaste partners waar je graag mee samenwerkt? Dan is de zwangerschap map de ideale plek om dit uit te dragen.

Wil je geheel vrijblijvend een voorbeeld van een zwangerschap voor jouw praktijk ontvangen? Laat via onderstaand formulier je gegevens achter.